Hoe maak je een handgemaakte possum val in een struik

August 2

Hoe maak je een handgemaakte possum val in een struik

Hoewel possums er schattig uitzien kunnen wanneer ze dood spelen, niet zal u waarschijnlijk terugvinden schattig wanneer ze een kijkje in uw afval nemen en een puinhoop achterlaten. Tijdens de dag, possums verbergen in donkere, koele plaatsen zoals onder garages, loodsen en zelfs in uw struiken. Als u verwijderen een possum wilt, maken een handgemaakte possum val die u zullen helpen vangen de buidelrat zonder het doden van het.

Instructies

1 Selecteer een groot genoeg om te houden van de buidelrat houten doos. Een vak waarin ten minste maatregelen 12-inch hoge door 24-inch lang door 12-inch breed moet doen. Zorg ervoor dat het vak is zwaar genoeg is om te houden van de buidelrat gevangen totdat u het kunt verwijderen.

2 Verwijder verschillende lage vertakking van de bush met een snoei zaag. Wanneer geïnstalleerd, is het vak zullen bijna verticale. Snijd de takken zodat u het vak verticaal aan de voet van de bush plaatsen kunt.

3 gesneden een dun takje dik genoeg om één kant van de doos overeind. Binden een tekenreeks naar de top van de tak. 2 of 3 inches van tekenreeks untied verlaten.

4 binden de helft een hot dog aan het andere einde van de tekenreeks om te dienen als aas voor de buidelrat.

5 plaats het vak in de opening u snijd in de bush en vervolgens aan het eind van het vakje geconfronteerd met uit de bush met de stok overeind. De hete hond moet niet de grond raken. Wanneer de buidelrat de hotdog grijpt, zal het de tekenreeks om te buigen en het vak te vallen op de top van de buidelrat veroorzaken.

6 schuif een stuk van triplex onder het vak overlapping van de buidelrat binnen. Dan vervoer van de buidelrat naar een veilige locatie en laat hem gaan.


Gerelateerde artikelen