Is er een manier om een privacy hek intrekbare?

April 20

Is er een manier om een privacy hek intrekbare?

Het beeld: een mooie zomerdag rond het zwembad, met de volwassenen loungen rondom het water terwijl de kinderen spelen op het gazon. Toezicht van de kinderen wordt bemoeilijkt door de privacy hek dat gewoonlijk de familie beschermt tegen nieuwsgierige ogen, maar vandaag maakt zien in de tuin een uitdaging. Een intrekbare privacy hek is een optie om te profiteren van de voordelen van het scherm met de mogelijkheid om het opzij wanneer zijn niet vereist.

Gordijnen

Één optie voor een omsloten gebied is het installeren van een intrekbare scherm dat opzij kan worden getrokken wanneer nodig. Bijvoorbeeld, hebt u een houten veiligheidsmuur in plaats, rails aan toevoegen en een gordijn op het spoor gezet. Wanneer privacy is nodig, trekken het gordijn rond het hek, en meer zichtbaarheid is nodig, gewoon terugtrekken van de gordijn aan de ene kant en bind het af. Deze benadering houdt een veiligheidsmuur in plaats waarbij flexibiliteit met betrekking tot privacy.

Spoor schermen

Installeren als u wilt volledig intrekken een privacy hek, een hek dat is geheel of gedeeltelijk op leefniveau tracks. U kunt bijvoorbeeld, lichtgewicht aluminium keten-link fence secties. De secties samen hechten en leg ze op een track--wanneer u een hek moet, trekken de secties rond het spoor en veilig aan een paal of muur; Wanneer het hek niet vereist is, trek hem terug naar de kant. Toevoegen voor grotere veelzijdigheid, in plaats van nummers, stevige wielen aan de basis van keten-link fence secties. Met veilige scharnieren verbinden de secties, kunt u het hek om te omsluiten een gebied of voor toegankelijk op opwaarts wiel. De wielen toestaan een breder scala van opties, hoewel de stabiliteit van het hek kan worden verminderd, tenzij secties zijn gekoppeld aan Polen of andere armaturen.

Louvres

In plaats van retractie is een andere strategie voor het mengen van beveiliging en privacy het louvres toevoegen aan het hek. Een houten hek met sleuven op scharnieren biedt beveiliging terwijl voor verschillende graden van de persoonlijke levenssfeer. Hout-slat louvres tussen hek posten en hang ze graag een jaloezie--zet kunt u de hoek van de lamellen te bieden verschillende niveaus van openheid naar buiten aanpassen.

Samenvouwbare schermen

Overwegen samenvouwbare schermen voor momenten waarop een solide, vaste fence is nodig maar niet de full-time privacy is. Een inklapbaar hek is samengesteld uit twee secties--een stuk stevige bodem en een top stuk dat dia's op en neer, intrekken in het onderste stuk, net als een vensterruit. Privacy is nodig, verhogen het bovenste stuk en positie vergrendelen als het bovenste stuk lager wanneer u de voorkeur geeft aan een meer expansief weergave. Een voordeel is dat u kiezen kunt welke onderdelen van het hek open zijn en die de privacy-scherm behouden.

Stof schermen

Installeer palen met een lente-aangespannen buis aangesloten. Wikkel rond deze buis een doek met haken of andere plaatsen van verbinding. Uit te breiden het hek, trek het tafelkleed naar de volgende pool en voeg het; het intrekken, verbreken het doek en wind het op de spoel.


Gerelateerde artikelen