Hoe gebruik ik de Timer op een Whirlpool digitale Oven?

October 27

Hoe gebruik ik de Timer op een Whirlpool digitale Oven?

Whirlpool digitale ovens komen met een timer die kunt u instellen van de uren en minuten tot 12 uur en 59 minuten. De timer kunt u instellen voor een bepaalde tijd, maar zal niet stoppen en starten van de oven. De mogelijkheid om de timer voor zulk een grote hoeveelheid tijd kan profiteren als u langzaam koken ribben of een gebraden-- of elke schotel waarvoor een vast bedrag van tijd om te koken.

Instructies

1 druk op de "Timer set" knop en een indicatielampje timer zal verlichten. Als u vijf minuten te geven tijdens het instellen van de timer toestaan, het licht gaat af en u zal zijn voor pers "Timer set" weer.

2 Kies de "Hour" knop om te selecteren van het aantal uren instellen wilt; Druk op de pijl omhoog totdat u het aantal uren gewenst. Selecteer de knop "Minuut" en de pijl omhoog naar minuten toevoegen of omlaag u minuten wilt aftrekken. Druk op de "Start" knop om te beginnen het aftellen naar de hoeveelheid tijd geselecteerd.

3 druk op de knop "Timer uitschakelen" om de timer stoppen. Wanneer de tijd die u ingesteld heeft bereikt, zal de timer u laten weten met een end-of-time Toon. Meeste Whirlpool modellen zal ook geven u een timer nabewerken Toon elke twee minuten daarna.


Gerelateerde artikelen