Instructies voor Dunhill Rollagas

May 19

Instructies voor Dunhill Rollagas

Dunhill Rollagas aanstekers zijn luxe butaan aanstekers die beschikken over een grote roller duimschroef voor het genereren van een vonk van de vuursteen die wordt gebruikt om de butaangas ontbranden. Verschillende soorten Rollagas aanstekers zijn beschikbaar met inbegrip van solide edele metalen en koolstofstaal modellen. Alle Rollagas lichter modellen, met inbegrip van de kleinere Rollagas Jr.-serie, vereisen butaan en een Dunhill vuursteen om te genereren een vlam. U kunt ook de grootte van de vlam van uw Rollagas aanpassen met behulp van de aanpassing dial dat zich bevindt op de achterkant of aan de zijkant van uw lichtere, afhankelijk van het model.

Instructies

Kant Adjuster modellen

1 sluit het GLB van uw aansteker en zorg ervoor dat je bent verre van een bron van vlam, vonken of extreme hitte.

2 Verwijder de beschermdop van de vuller klep van de basis van uw Rollagas Jr. of Rollagas kant aan te passen model door zachtjes naar beneden te drukken en iets draaien in een tegenwijzerzin. Het GLB zal vervolgens opspringen zodat u het kunt optrekken.

De meegeleverde adapter 3 glijden over de verstrekking buis van uw blikje Dunhill butaan brandstof. Zet uw aansteker ondersteboven en schuif de verstrekking buis met de bijgevoegde adapter over de post in het centrum van de lichtere vullen klep. Druk naar beneden op het kan tot een paar druppels vloeibare brandstof spuiten uit van de basis van uw lichtere, wat duidt op dat de aansteker is vol. Trek de kan van brandstof uit het ventiel.

4 plaats het ventieldopje terug in het gat aan de onderkant van de aansteker en druk op het met een lichte draaiende beweging om het te vergrendelen op zijn plaats.

5 zet uw lichter rechtop en open het GLB. Zorg ervoor dat u een sissende geluid horen.

6 snel draai het wieltje van de duim op de hoek van uw aansteker tegengesteld aan het GLB scharnier te ontbranden van het gas en beginnen met de vlam.

7 draai het wiel aanpassing onder het GLB scharnier naar boven om te maken de vlam hoger of naar beneden om te maken het lagere zo nodig voordat u uw sigaar, pijp of sigaret licht.

8 sluit het GLB, zodra u bent klaar om te blussen veilig de vlam.

9 de vuursteen door te openen het GLB en vervolgens met behulp van uw vingernagel of een munt terug te trekken de hendel op de bovenkant van het mechanisme van de verlichting tot de vuursteen compartiment pivots uit zijwaarts wijzigen De lichtste kwartslag draaien en schudden uit de rest van de oude flint. Plaats een Dunhill "B" grootte flint en duw het compartiment terug op zijn plaats door zachtjes duwen naar de gas-jet.

Basis Adjuster modellen

1 sluit het GLB van uw aansteker en zorg ervoor dat je bent verre van een bron van vlam, vonken of extreme hitte.

2 draai uw aansteker ondersteboven. Zoek de opvulling klep aan de onderkant van de aansteker en steek de vuller buis van uw blikje Dunhill butaan brandstof in de klep gat. Druk naar beneden op het kan tot een paar druppels vloeibare brandstof spuiten uit en vervolgens het kan verwijderen en de lichtere rechtop zet.

3 open het GLB en voor een sissende geluid luisteren. Draai het grote duim-wiel aan de zijkant van uw aansteker aan het licht van de vlam.

4 sluit het GLB als de vlam te laag of te hoog is. Zet de aansteker ondersteboven en de greep op het wiel van de aanpassing met uw vingernagel optrekken. Draai aan de hendel om de grootte van de vlam te verhogen met de klok mee of tegen de klok in om deze te verkleinen voordat u het GLB en wakkeren opent de aansteker.

5 licht uw sigaar, pijp of sigaret op en sluit het lichter GLB blussen van de vlam.

6 de vuursteen door te openen het lichter GLB en vervolgens met behulp van uw vingernagel of een munt terug te trekken de hendel op de bovenkant van het mechanisme van de verlichting tot de vuursteen compartiment pivots uit zijwaarts wijzigen De lichtste kwartslag draaien en schudden uit de rest van de oude flint. Plaats een Dunhill "B" grootte flint en duw het compartiment terug op zijn plaats door zachtjes duwen naar de gas-jet.


Gerelateerde artikelen