Hoe een schouder varkensvlees marineren

April 21

Hoe een schouder varkensvlees marineren

Ooit bijten in een mals, sappig stukje varkensvlees schouder gewoon barsten met smaak en vraag me af hoe het is gekookt tot in de perfectie? De kansen zijn de chef-kok heeft niet de varkensvlees schouder massage voor uren, noch was het geïnjecteerd met kunstmatige aroma's: het meest waarschijnlijk urenlang lange baden in een marinade. Marineren van vlees is een essentieel onderdeel van de smaak ontwikkelen en tederheid fase, met name wanneer het koken van varkensvlees schouder. De meeste recepten voorstellen te laten de varkensvlees schouder Marineer 's nachts, terwijl sommigen voor een 24-uur (of langer) marinade noemen waarnaar de ultieme succulence.

Instructies

Prepping het vlees

1 geen kwestie hoe getalenteerd je in de keuken bent, een van de belangrijkste onderdelen over koken gebeurt in de fase van niet-koken. Verser de ingrediënten, hoe beter de schotel zal worden. Zorg ervoor om te winkelen voor hoge kwaliteit varkensvlees, roze en ultra vers. Uw slager moet uw beste vriend, u te voorzien van de meest verse varkensvlees beschikbaar.

2 u kunt vragen uw slager trim het vet uit het varkensvlees, maar het heeft geadviseerd dat vet om op te houden (om te helpen ontwikkelen smaak) tot nadat u klaar bent met het koken van het vlees.

3 voor degenen die een gebraden koken, houd het varkensvlees in een grote Brok, maar voor degenen die koken een gerecht dat wordt aangedrongen op varkensvlees in kleine stukjes; Snijd het varkensvlees naar het gewenste formaat.

4 meten uit alle natte ingrediënten voor de marinade-dit zal verschillen, afhankelijk van wat voor soort schotel die u maakt. Voeg specerijen en kruiderijen en combineren goed. Plaats het varkensvlees in de marinade en zorg ervoor dat het volledig bekleed. Vervolgens dek af met plasticfolie of giet alle inhoud in een afsluitbare tas. Zorg ervoor dat het is luchtdicht, en plaats in de koelkast gedurende 8-34 uur (afhankelijk van het recept).

Soorten marinades

1 er zijn veel verschillende manieren om te marineren varkensvlees, elke manier variëren afhankelijk van het recept en de schotel die u koken. Marineer de varkensvlees overnachting in cider azijn, mosterdzaad, knoflook, selderij zaad en Worcester saus gedurende ten minste 8 uur voor een klassieke varkensrollade. Wrijf met kruiden en langzame gebraden in de oven of pop in een snelkookpan.

2 om te maken Mexicaanse varkensvlees carnitas (vergelijkbaar met een varkensvlees taco), het varkensvlees moet worden gemarineerd in een Spaanse peper wrijven 's nachts voordat gestoofd of langzaam geroosterde in donker bier wordt gedurende ten minste twee uur.

3 BBQ varkensvlees broodjes trok zijn een zomer rokerige favoriet, vooral wanneer gemarineerd in een mix van knoflook, ui, appelsap, bruine suiker en azijn voor ten minste 24 uur. Het varkensvlees is dan gerookt of langzaam geroosterde, totdat het teder uit elkaar met een vork valt. Te dienen, is het essentieel om het kletsnat in barbecue saus.

4 voor een vurige Thaise curry, knip de schouder varkensvlees in hapklare reepjes en marineer in kokosmelk, gember, groene kerrie plakken en limoen sap gedurende ten minste 8 uur. Niet alleen zal de combinatie tenderise het varkensvlees, maar het zal laad het met het Thaise smaken.


Gerelateerde artikelen