Welke Items bracht Duitse immigranten naar Amerika?

November 24

Welke Items bracht Duitse immigranten naar Amerika?

De 2005 American Community Survey gemeld dat sommige 50 miljoen Amerikanen één of ander type van Duitse afkomst hebben. Dit nummer vertegenwoordigt ongeveer 26 procent van de Verenigde Staten blanke bevolking. Ondanks het feit dat die verantwoordelijk is voor enorme stijgingen van de bevolking, zijn Duitse immigranten en hun gezinnen de bron van vele gemeenschappelijke tradities en gebruiken in de Verenigde Staten.

Duits-Amerikaanse geschiedenis

Duitse immigranten eerst kwam naar de Verenigde Staten met Captain John Smith en de koloniale stad van Jamestown opgericht in 1608. De eerste volledig Duits-Amerikaanse nederzetting, Germantown, Pennsylvania, werd niet gesticht tot 1683. In de rest van de geschiedenis, Duitse immigranten en hun gezinnen buitengewoon succesvol geweest in de Verenigde Staten. In feite, in de vroege tot midden jaren 1800, de rijkste man in Amerika, was John Jacob Astor, oprichter van de Amerikaanse bont bedrijf, een Duitse immigrant. Succes van Astor en andere ondernemers veroorzaakt Duitsers overstroming naar de Verenigde Staten. In 1980 waren 52 miljoen Amerikanen van Duitse afkomst.

Kerstmis

Ondanks de gemeenschappelijke overtuiging, werden evergreens gebracht in huizen tijdens de winter ruim voor de komst van het christendom. Kerstmis tress kan worden getraceerd naar vroege Nordic mensen. Zij brachten groenblijvende takken in hun huizen om te vieren de zonnewende, die op beide December 21 optreedt of 22, afhankelijk van het jaar. Vroege Romeinse volkeren die later, evergreens in hun huizen om te vieren Saturnalia, een feest dat hun god Saturnus vereerd. Evergreens waren niet geassocieerd met Kerstmis tot Duits christenen begon hen te brengen in hun huizen in de 16e eeuw. Deze traditie werd voortdurend doorgegeven door Duitse gezinnen. Echter, Duitse immigranten wachtte tot de jaren 1830 te bouwen de eerste kerstboom in de Verenigde Staten. Niet-Duitse Amerikanen vond de kerstboom heidense en oneven. Door 1890, echter, kerstbomen populariteit en werd een regelmatige Amerikaanse Kerstmis aangepaste. Naast kerstbomen, worden Duitsers ook gecrediteerd voor de legenda van de Kerstman om de Verenigde Staten.

Education Standards

Doorheen de geschiedenis hebben hebben Duitsers altijd een sterke betrokkenheid bij onderwijs. Het moderne onderwijssysteem dat in de Verenigde Staten bestaat is bijna volledig gemaakt door Duitse immigranten. Duitsers waren de eersten om kleuterschool-hoger onderwijs. Ze begonnen de eerste kleuterschool in Wisconsin in 1855. Duits-Amerikanen ook geïntroduceerd lichamelijke opvoeding en aangedrongen op de bouw van sporthallen. Misschien belangrijkste van allemaal, Duitse immigranten waren op de frontlinies vechten voor universeel onderwijs, iets dat niet had gesuggereerd voordat in de Verenigde Staten.

Voedsel

Veel gemeenschappelijke Amerikaanse voedsel werden door Duitse immigranten naar de Verenigde Staten gebracht. De hamburger en de frankfurter, beter bekend als de hete hond, zijn vernoemd naar de Hamburg-America Line, een Duitse rederij en Frankfurt, een grote stad in Duitsland, respectievelijk. De oorsprong van barbecue, een populaire techniek van koken, is gekoppeld aan de Duits-Amerikanen in Texas. Terwijl de namen van deze gerechten en de kooktechnieken geweest Veramerikaanst zijn, vele andere Duitse keukens, zoals de sauerbraten, een soort varkensrollade en zuurkool, hun Duitse identiteit hebben behouden en zijn populaire gerechten in Amerikaans dineren.


Gerelateerde artikelen