Rode of oranje insecten die er als lightning bugs uitzien

May 19

Rode of oranje insecten die er als lightning bugs uitzien

Vuurvliegjes, ook wel genoemd vuurvliegjes of lightning kevers, staan bekend om hun vermogen om hun achterlichten knipperen in- en uitschakelen. Zelfs de larven van deze kevers zijn kleine stippen dat glans en deze organismen worden vaak genoemd glowworms zo goed. Vuurvliegjes zijn nuttige insecten die andere insecten larven, slakken en slakken eten. Sommige volwassen soldaat kevers lijken op volwassen vuurvliegjes, hoewel sowbugs of pillbugs als firefly larven uitzien.

Beschrijving van een Firefly

Een volwassen firefly (Photinus spp.) is een gevleugelde kever die 7/16 tot 9/16-inch maatregelen lang. Het heeft een donker gekleurde zachte lichaam met bruin-zwarte vleugel covers, omzoomd met een licht geel tot geelachtig oranje streep. Een sectie van de thorax, genaamd de pronatum, strekt zich uit over de firefly's hoofd. De pronatum is rood geel met een donkere vlek in het centrum. Wanneer bekeken van boven, lijkt een firefly te hebben twee secties van het lichaam. De staart van een firefly bevat een chemische stof genaamd luciferon of luciferase, en produceert een gloed die in- en uitschakelen flitsen. Het patroon van het opvlammen trekt een firefly van het andere geslacht voor de paring. Firefly larven zijn afgevlakt verlengde gesegmenteerde organen, een paar van antennes en drie paar poten. Ze variëren in grootte van 06 tot.4 inch lang.

Beschrijving van een soldaat kever

Soldaat kevers zijn gerelateerd aan vuurvliegjes en sommige in de Chauliognathus en Podabrus soorten lijken op hen. Een soldaat kever heeft een zwarte verlengde lichaam van ½ op 1 inch lang met roodbruine aftekeningen op het hoofd en/of vleugels en de pronatum geldt niet voor het hoofd. Wanneer bekeken van boven, heeft een soldaat kever drie lichaam secties en extreem lange antennes.

Beschrijving van een Sowbug

Lighntning bug larven lijken op sowbugs, die niet zelfs insecten. Een sowbug is eigenlijk een land-woning crustacean met een meerdere-gesegmenteerd lichaam ongeveer ¼ tot ½ inch lang. Sommige sowbugs worden pillbugs of roly-polies genoemd, omdat ze in ballen samenvouwen wanneer bedreigd. Zowel vuurvliegjes en sowbugs hebben ovale gesegmenteerde organen. Een sowbug heeft een afgeronde rug, een platte bodem en het ademt door platelike kieuwen op de onderkant van haar buik. Het heeft zeven paar poten en twee paar van antennes, waarvan er één zeer klein is.


Gerelateerde artikelen