Verschil in Reebok EasyTone stijlen

June 20

Verschil in Reebok EasyTone stijlen

Alle Reebok EasyTone schoenen zijn gestructureerd om te helpen bepalen van de gebruiker spieren gewoon door te lopen. Echter, onder de categorie van de EasyTone, er zijn een paar differentiaties die klanten rekening houden moet bij het selecteren van de sneaker die voor hen juist is. In het bijzonder zijn de schoenen ontworpen voor allerlei doeleinden, zoals hardlopen, wandelen en wandelen.

Wandelen

EasyTone Rush schoenen zijn ontworpen om te wandelen. Ze hebben een synthetische, open-geweven top die de schoenen een ademend kwaliteit geeft. De schoenen zijn ook bedoeld om te simuleren lopen op zand, welke doelstellingen hamstrings, kuiten en bilspieren, volgens Reebok. EasyTone Reenew schoenen zijn ook ontworpen om te wandelen, maar bieden evenwicht pads, waarmee steun en evenwicht. Andere schoenen ontworpen voor wandelen omvatten Reeinspire, Reeinspire II en Flash.

Uitgevoerd

EasyTone Inspire schoenen hebben een running-geïnspireerd ontwerp; ze zijn echter bedoeld om te wandelen. Als alternatief, RunTone actie en priemgetallen schoenen hebben soortgelijke, spier-toning voordelen terwijl zijn meer geschikt voor hardlopen. Gelijkaardig aan EasyTone schoenen, RunTone schoenen hebben ook "Bewegende lucht technologie" dat bevordert de luchtstroom en de schoenen ademend houdt. Er zijn ook evenwicht pads, die met stabiliteit helpen.

Buitenshuis

In tegenstelling tot andere rassen EasyTone hebben gaan buiten versies geen ademend weefsel, waardoor ze beter ontworpen voor waterige, vuile voorwaarden. Er zijn twee gaan buiten ontwerpen. De eerste, die gewoon gaan buiten heet, is ontworpen om te emuleren lopen op zand. De tweede, gaan buiten II, heeft evenwicht kussentjes die met stabiliteit helpen.

Vrije tijd

Reebok heeft ook een lijn van EasyTone sandalen, die zijn gericht op Toon spieren terwijl nog meer informele en hippe. Gelijkaardig aan de sneakers, de sandalen evenwicht pads en stimuleren de luchtstroom, waardoor ze licht. De sandalen zijn aanzienlijk minder duur dan de sneakers, uitgevoerd ongeveer £26 minder dan de wandelen, lopende en buiten rassen.


Gerelateerde artikelen