Hoe maak je een wiel van Potter uit een Fan

May 23

Hoe maak je een wiel van Potter uit een Fan

Een nieuw aardewerk wiel kan worden vrij prijzig---overal van £39 tot £650 afhankelijk van wat u zoekt. Een zelfstandig draaiende versie is meestal de goedkoopste, terwijl een elektrische versie duurder worden kan. Bouw uw eigen aardewerk wiel uit items die u mogelijk al een eigen kan worden goedkoop of zelfs gratis alternatief. Een elektrische zelfgemaakte aardewerk wiel gemaakt van een ventilator en een paar andere kleine items werkt net zo goed als de versie van een winkel hebt gekocht.

Instructies

1 Verwijder het rooster van de ventilator bloot de interne ventilator bladen en motor.

2 gesneden de motor uit de fan frame. Laat ongeveer 6 inches van het vorige frame gekoppeld aan de motor. Dit zal worden gebruikt voor de motor aan het aardewerk wiel tabel koppelen. Dus knip, wordt draden niet af. Laat deze aangesloten op de motor.

3 Verwijder de messen uit de tabel centrum beurt door unscrewing de bout in het centrum van de fan blade. Sommige versies van fans hebben het fan mes aangesloten op de ventilatormotor zonder een schroef. Zet het mes tegen de klok in om het te verwijderen van de motor.

4 Bevestig de ventilatormotor op een stuk hout of een tafelblad, met behulp van een riem brace. Dit zal moeten worden gebogen om te passen over de ventilator rooster. Schroef in plaats met twee 1 inch houtschroeven. Gebruik vier accolades rond de volledige motor. Ervoor zorgen dat de motor strak is en wordt niet verplaatst.

5 schakelt de ventilator om ervoor te zorgen dat de MDF-plaat blijkt. Als dit niet het geval is, moet de Raad van bestuur worden kleiner. Aanpassen van de grootte van het bord en probeer het opnieuw totdat de ventilator de Raad van bestuur op een lage instelling draait.

6 vlek het bord met vier lagen water sealer. Toestaan dat de sealer te drogen tussen elke vacht.

7 boor een gat in het centrum van een ronde MDF-plaat. De Raad van bestuur kan elke grootte u wilt, maar vergeet niet hoe groter de Raad u betekent het meer gewicht op de ventilatormotor realistisch worden. Gebruik een boor die kleiner is dan het gat al op de fan blade.

De MDF 8 installeren naar de top van de fan blade met behulp van de bout die was verwijderd van het mes. Als de fan blade was geïnstalleerd direct boven een schroef coming out van de motor, zal u moeten Schuif de MDF over de bout en een bout installeren via de schroef, knip dan de overtollige schroef uit de bovenkant van de MDF.


Gerelateerde artikelen