Snowgoose bloei kersenboom

May 19

Snowgoose bloei kersenboom

De snowgoose boom is uit de rozenfamilie of de rose-familie. Ingedeeld als een fruitboom, kan het groeien tot een hoogte van 20 voet en verspreid tot 20 voet als goed. Vroeg in het seizoen begint de snowgoose bloeiende kersen boom te bloeien. Het vertrekt smalle als een plantgoed. Als het leeftijden, verruimt het. De boom bloemen van Midden tot late lente. De bloemen maken voor de cherry-achtige vrucht. Als u op een snowgoose bloeiende kersen boom voor uw tuin besluit, kunt u kijk uit naar een stevig en prachtige boom.

Bloemen en bladeren

De bloesems van de boom met één witte bloemen vroeg in het seizoen. Komvormige bloemen zijn alleen of in groepen van twee tot vier. Hier ziet u de bloesems beginnen zoals de bladeren ontstaan. Deze bloemen zijn langdurige en bloeien van Midden tot late lente. Het blad van de snowgoose is bladverliezend, wat betekent dat de boom zijn bladeren jaarlijks werpt. Het loof is donker groen in de lente en zomer, draaien geleidelijk naar geel-groen en vervolgens naar goud in de herfst.

Toleranties

Snowgoose bloei kersenboom

De snowgoose boom is zeer taai en verdraagzaam aan dieren en barre omstandigheden. Bijvoorbeeld, het tolereert zowel herten en konijnen en bloeit in warmte, vocht, vervuiling en de zilte zeelucht. De snowgoose is een relatief hardy boom en de gemeenschappelijke zones 5 tot en met 9 koude temperaturen kan tolereren. Een aanplant zone fungeert als een richtsnoer om te bepalen van de Koude tolerantie van planten in een geografische locatie. De snowgoose kan overleven in temperaturen die--6.67 graden C (--1.67 graden C C) bereiken. De warmte-zones voor de snowgoose zijn zones 1 tot en met 9. Deze zones vertegenwoordigen het gemiddelde aantal dagen per jaar die een regio temperaturen boven 30 graden C (-1.11 graden C C bereikt). Voor de snowgoose, dat betekent dat het tussen 1 en 150 "warmte dagen" per jaar tolereert.

Vereisten

Snowgoose bloei kersenboom

De pH-bereik voor de boom is 4,5 tot 7,5 pH. Dit geeft aan dat het potentieel van waterstof in de bodem en bepaalt hoeveel alkalische of zure aanwezig kan zijn. Deze boom kan tolereren zandige bodems met sommige kleigehalte. Dat houdt dat de bodem vochtig kan zijn zonder doorweekte. U kunt een meststof die hoog in stikstof (N) ter bevordering van groene groene groei. Worden zich ervan bewust, echter dat overtollige stikstof in de bodem te veel vegetatie ten koste van bloem bud groei veroorzaakt.

Schimmel problemen

Snowgoose bloei kersenboom

Op plaatsen waar de nachten koel en de dagen warm en vochtig zijn, kan de snowgoose een echte meeldauw in de hogere oppervlakte van de bladeren of fruit ontwikkelen. Dit probleem vermijden door het aanplanten van rassen die resistent zijn tegen meeldauw, en wanneer planten, doen niet menigte bomen zodat ze voldoende licht en goede luchtcirculatie krijgen kunnen.

Insecten

Snowgoose bloei kersenboom

De onrijpe vormen van vlinders of vlinders kunnen ook een probleem voor de boom. Rupsen eten van de bladeren en kunnen zeer destructief. U kunt het probleem omzeilen, onkruid vaak rond de boom; verwijderen van rupsen wanneer zie je ze; toepassing geëtiketteerd insecticiden zoals zepen en oliën. Weegschalen zijn insecten die kunnen veroorzaken vertrekt naar geel en neerzetten. Een jonge schaal door de natuur wordt verkend, totdat het vindt een plek om te voeden. Een volwassen vrouwtje dan verliest haar benen en blijft daar voor onbepaalde tijd, beschermd door een harde shell. U ziet de insecten als hobbels, vaak aan de lagere zijde van bladeren. Hun mond doorboren en zuigen het sap uit de plant weefsel. Zodra zij zich vestigen, zijn ze moeilijk te controleren. Als u dit probleem tegenkomt, Raadpleeg uw lokale tuincentrum professional om te helpen met suggesties. U kunt ook een van hun natuurlijke vijanden in de tuin zoals Sluipwespen aanmoedigen.


Gerelateerde artikelen