Trouwringen uit de jaren 1920

March 26

Trouwringen uit de jaren 1920 de neiging om echo art deco stijlen van het tijdperk met gekleurde stenen, grote maten en oog springende geometrische ontwerpen. Indien u intresse heeft in een jaren 1920-thema bruiloft, zullen dan het vinden van de perfecte ring aan een levenslang herinnering aan uw speciale dag.

jaren 1920 glamour

Het thema "vintage glamour" is een van de top zeven bruiloft thema keuzes voor het jaar 2011, volgens de website van de "Uw bruiloft bedrijf". Het kiezen van een periode bruiloft ingesteld in de jaren 1920 is een zekere manier om wow uw gasten en maken een gepersonaliseerde ervaring op uw grote dag. Het belangrijkste stuk in een vintage bruiloft is de ring! Vinden van de perfecte ring overeenkomen met uw bruiloft thema kunnen een levenslang herinnering aan die speciale dag dat het allemaal begon.

jaren 1920 ringtopologie

De Roaring Twenties waren een pauze van de strikte Victoriaanse mores van het voorafgaande tijdperk, en kunst gevolgd cultuur. Victoriaanse naturalistische krommen en vloeiende motieven werden vervangen door vet ontwerpen, grote vormen en heldere kleuren. De meeste vintage trouwringen en verlovingsringen uit de jaren 1920 echo de art decostijl populaire op het moment. Vet kleurencombinaties, met name zwart en wit, samen met een sterke gebruik van symmetrie en gestileerde geometrische vormen, niet mis te verstane flare toevoegen aan de kunst van de jaren 1920-tijdperk. De combinatie van diamanten met fel gekleurde edelstenen in de jaren 1920 betrokkenheid en trouwringen bracht deze vet regeling heirloom-kwaliteit sieraden. In de jaren 1920 ontdekte juweliers ook nieuwe manieren van werken met platina, waardoor de creatie van zeer nauwkeurige, gedetailleerde decoratieve thema's. Nieuwe diamant van de bezuinigingen, zoals de markiezin, emerald en peer bezuinigingen, de oprichting van volledig nieuwe ring stijlen toegestaan.

Antieke ringen

Een antieke ring brengt een waar vintage gevoel naar de wedding day. Aankoop van een antieke ring brengt ook een groene aspect aan uw dag, aangezien u in principe zijn recycling. Met behulp van een antieke ring ontwijkt de ethische vragen door de aankoop van een diamant in een markt vol van de criminaliteit en de illegale diamanthandel. Antieke ringen kunnen worden gevonden op verschillende online sites of af en toe op landgoed verkoop of veilingen. Deze ringen kunnen vrij duur als gevolg van hun leeftijd en grootte kan, maar als je een vintage ring in uitstekende vorm, het elke cent waard.

Replica Rings

Als het zoeken naar een antieke ring uit uw begroting of tijd frame is, bieden replica ringen een andere optie. Deze ringen mogelijk meer budget-vriendelijke, afhankelijk van hun ontwerp, zoals sommige witte knoppen afgewisseld met diamanten in plaats van edelstenen gebruiken. Bovendien, betekent met behulp van een replica ring dat u de eerste eigenaar van de ring en dat haar geschiedenis is geheel aan jou. Laat uw persoonlijke smaak en voorkeuren, evenals tijd en budgettaire beperkingen, begeleiden u in uw beslissing om te gebruiken een antieke of replica ring.


Gerelateerde artikelen