Hoe Open je een vlinder Watch Hasp

September 16

Hoe Open je een vlinder Watch Hasp

Soms aangeduid als een verborgen gesp, fungeert de vlinder hasp als een verborgen sluiting voor mannen en vrouwen horloges. Openen en sluiten van een vlinder of verborgen hasp is niet moeilijk, en je zal niet vergeten als je eenmaal leert. Het duurt slechts een paar minuten te doen en je hoeft niet enig materiaal of enige tools om u te helpen in deze eenvoudige taak.

Instructies

1 pak de band van het horloge in beide handen met uw duim en wijsvinger van elke hand, een van de uiteinden van de vlinder hasp grijpen. Pak de tegenovergestelde einden van de hasp waar het horloge niet meer flexibel en stijf wordt. De stijfheid is de gesp.

2 Maak een buigmoment beweging met elk uiteinde van de vlinder hasp in beide handen. Dit duwt het centrum van de hasp omhoog in een hellende vorm. De naad van de gesp zal beginnen om te scheiden in het centrum van de hasp.

3 ontvouwen de hasp door trekken de naad van de opening van de gesp uit elkaar. Dit zorgt ervoor dat de hasp om volledig, open, waardoor de band van het horloge uit te breiden in grootte met ten minste 1 inch.


Gerelateerde artikelen