How to Hide HDMI-kabels

August 2

How to Hide HDMI-kabels

Bijna elke huiseigenaar dromen van het hebben van de perfecte home entertainment-systeem in zijn woonkamer. Een van de dilemma's die mensen tegenkomen bij het met een heleboel luidsprekers en spelers, echter, is het cluster van draden die wordt geleverd samen met het. U wilt weten hoe u kunt goed uw HDMI-kabels om ongevallen te voorkomen en te ontdoen ook van de overlast veroorzaakt door een draad-gevuld pad verbergen. Uw HDMI-kabels zijn ontworpen om u te voorzien van volledige media HD, en u wilt niet het risico het beschadigen. Hier is hoe u uw HDMI-kabels kunt verbergen.

Instructies

1 Kies de exacte plek waar u wilt plaatsen of mount uw spreker of speler waar zal de HDMI-kabel worden aangesloten op.

2 boren een klein gaatje in het gebied waar u zal mount of plaatst de spreker of speler met behulp van een 1/4-inch boren bits en een elektrische driller. Duw genoeg lengte van stijve draad in dit gat sonde voor eventuele obstakels die misschien wel achter de muur. Duw uw stijve draad naar beneden naar uw vloer. Dit zal ervoor zorgen dat er is geen belemmerd weg achter uw televisie ingesteld op beide vloer of op elke hoogte op uw muur waar de HDMI kabels opnieuw kunnen voordoen.

3 vergroten uw bovenste gat met behulp van uw sleutelgat zag zodra u het pad hebt uitgeschakeld. Zorg ervoor dat het is groot genoeg om de HDMI-kabels die u via het evenals andere kabels en stekkers uitvoeren zal.

4 een ander gat boren met uw elektrische driller en met uw sleutelgat zagen waar wilt u de kabels opnieuw ontstaan van uw muur te vergroten.

5 feed uw HDMI-kabels van de binnenkant van uw muur van de bovenste gat, en trek de uiteinden uit uw onderste gat.

6 sluit de HDMI-kabels bij de bovenkant holes naar uw speler of spreker en monteer het apparaat op de muur monteren.

7 link de kabels coming out van uw gat onder aan elke elektronische component of andere soorten verbindingen.


Gerelateerde artikelen