Hoe maak je je eigen zoete belemmert

April 21

Hoe maak je je eigen zoete belemmert

Een zoete belemmert is een mand vol sweet-proeverij items die kunnen worden gepresenteerd als een geschenk, of voor de vakantie of voor een verjaardag. Een zoete belemmert is een goede keuze als je weet dat de ontvanger heeft een zoete tand, maar moet u zich bewust van haar dieet beperkingen alvorens haar een. Samenstellen van een zoete belemmert als een geschenk is goedkoper dan het kopen van een.

Instructies

1 Kies een mand die is breed en ondiep. Vermijd manden die zijn diepe en smalle, als ze niet toestaan de items binnen moet worden weergegeven. De mand, hoeft niet te hebben een handvat.

2 snijd een rechthoek van quilten katoen die betrekking op het interieur van de mand hebben kan.

3 plaats het stuk van quilten katoen in de mand, patroon kant naar boven. Dit geeft de mand sommige visuele variatie en zachter voedsel beschermt de harde mand zelf.

4 Vul de mand met zoete voedingsmiddelen. Sommige opties omvatten jam, kwalitatief hoogwaardige snoep, koekjes en gedroogde vruchten. Er moet genoeg voedsel om te maken een heuvel die uit de mond van de mand stijgt.

5 wikkel de hele mand, voedsel en bovenal met gekleurde plastic wrap vastklampen. De meer lagen die u gebruikt, hoe veiliger de mand is. Zorg ervoor dat de hele mand, van boven naar beneden, wordt gedekt.

6 place een lint boog op de top van de zoete belemmert.


Gerelateerde artikelen