Hoe te sporen een persoon gratis

May 19

Hoe te sporen een persoon gratis

Als u lang om te praten met een oude vriend of familielid, hoeft u niet te betalen iemand om de persoon hebt gevonden. Informatie over de verloren vriend is vaak eenvoudig te vinden, zolang u een volledige naam en bepaalde persoonlijke informatie over de persoon hebt. Het kan even duren om te vinden uw geliefde, maar u kunt hen kostenloos vinden.

Instructies

1 verbinding maken met het Internet en gebruik een zoekmachine om te zoeken de naam van een persoon. Typ de naam van de persoon en alle informatie die je op de persoon, zoals de stad die zij, de school dat ze ging hebt leven naar of waar ze werkte. Het toevoegen van deze informatie in zal helpen met uw inspanningen zoeken.

2 Ga naar een social networking website en typ in naam van de persoon in het zoekvak. Blader door de lijst van mensen die de website biedt om te zien of het profiel van de persoon die u op zoek bent er verschijnt.

3 Ga naar een klasgenoten website en zoek naar de school en het afstuderen klasse van de persoon. Vele mensen verbinden via klasgenoot sites met oude vrienden en familieleden en de contactgegevens van uw vriend kan er worden gevestigd.

4 Zoek het laatst bekende adres van de persoon die u zoekt en controleren om te zien als ze er nog steeds leven. Een stuk van mail verzenden naar dat adres en wachten om te worden doorgestuurd naar het nieuwe adres van de persoon. Als de post is met succes doorgestuurd de persoon zal weten dat ze nodig hebben om u te contacteren. Als de post wordt geretourneerd dat zult u weten dat kunnen ze hebben sinds meerdere adressen dat punt.


Gerelateerde artikelen