Hoe te repareren van een grafsteen van graniet

December 24

Hoe te repareren van een grafsteen van graniet

Als je kijkt naar een grafsteen graniet in een kerkhof, denk je dat het eeuwig zal duren. Vooral als het een gloednieuwe grafsteen met een hoge Poolse ernaar. Maar houden lopend, met name door de oudere delen van een kerkhof, en u zult zien hoeveel schade het weer en seizoensgebonden veranderingen kunnen toebrengen, op een granieten graf marker. Soms als genoeg water wordt geabsorbeerd in de steen en het bevriest, kunnen hele secties van graniet spleet en splitsen uit de buurt van de belangrijkste steen. Het goede nieuws is dat producten samen te stellen graniet grafstenen terug opnieuw beschikbaar zijn.

Instructies

1 een tarp op de grond lag, en probeer te monteren de gebroken stukken op het. Bepalen of u moet de stukken terug aan elkaar worden gelijmd lijm deze samen en oppervlakte vul hen zodra ze bent reattached aan het grootste deel van de grafsteen.

De randen van de paring randen van de stukken gebroken graniet 2 wassen met een niet-ionogene schoner gekocht van een janitorial supply store. Deze reinigers achterlaten niet zouten op het oppervlak van de steen. Duik een zachte borstel in de reiniger, het graniet schoon te schrobben en spoelen met schoon water.

3 zorg ervoor dat het graniet droog is voordat het mengen van de epoxy graniet per de instructies van de fabrikant om de stukken terug aan elkaar worden gelijmd. Controleer of de epoxy wordt beoordeeld voor gebruik buitenshuis en epoxy gebaseerde in tegenstelling tot een polyester- / hars gebaseerde lijm.

4 de epoxy op de paring oppervlakken van twee graniet stukken verspreid met een puttees mes, en druk op de secties samen. Veeg weg een epoxy van het oppervlak van de steen. Om te houden druk op de twee secties van graniet terwijl de epoxy is het opzetten van, Wikkel plakband om hen heen. Blijven stukken samen te lijmen en binden ze met duct tape.

5 Verwijder de tape van de individueel gelijmd secties na 24 uur voordat u begint met de grotere secties lijm terug op het belangrijkste grafsteen. Toepassing plakband om extra druk uitoefenen.

6 Verwijder de tape 24 uur later. Als er elk oppervlak vullen vereist, gebruik een oppervlakte Reparatieset marmer en graniet. De kit bevat verschillende kleuren van graniet stof. Meng de stof met een twee-delige lijm per fabrikant richtingen. Na het mengen, gebruiken een puttees mes te vullen eventuele inspringingen op het oppervlak van de grafsteen.

7 scheren overtollige vuller van het oppervlak van de steen zodra het mengsel begint te verharden. Voltooien door de vuller met behulp van een reeks van schurende korrel pads en polijsten samengestelde, verplaatsen van middellange grit polijsten tot zeer fijn.


Gerelateerde artikelen