How to Make Non-Piercing Jewelry

May 19

How to Make Non-Piercing Jewelry

Als je de glittery en glamoureuze look van oor en lichaam sieraden liefde, maar niet al te enthousiast over de pijn of de duurzaamheid van piercings zijn, kunt u een scala aan trendy sieraden stukken maken van niet-pierced lente-hoepel oorbellen, verkrijgbaar bij ambachtelijke winkels. Maak een niet-pierced navel ring van een enkele hoepel of een paar voor een set van crystal parel en charme oorbellen.

Instructies

1 open een veerbelaste hoepel niet-pierced earrings en draad Rocailles op 3/4 van de hoepel.

2 thread een kleine sprong ring naar de hoepel en vul vervolgens de rest van de hoepel met zaad kralen. Voor de laatste kraal, voegt u een kleine stop kraal op het einde van de hoepel te houden de parels in plaats.

3 open een kleine sprong ring en sluit deze dan op de ring van de sprong op de hoepel. Haak een andere sprong ring op de open sprong ring. Knijp de ring gesloten met dun-neus buigtang.

4 open een ander sprong ring en sluit deze dan op de vormende keten.

5 haak een kleine charme en een andere sprong ring op de open sprong ring. Knijp de ring gesloten. Voeg twee meer springen ringen aan de keten op dezelfde wijze, en haak dan een tweede charme op de keten. Knijp de laatste ring gesloten. De niet-piercing buik ring clip op uw navel.

6 Herhaal de bovenstaande stappen met een andere niet-pierced Openspringende hoop earring te maken een paar clip-on oorbellen.


Gerelateerde artikelen