Hoe macht Troffel cement

May 19

Hoe macht Troffel cement

Voor de perfecte afwerking op uw nieuw vastgestelde betonnen vloer, die u wilt gebruiken een power Troffel, waardoor een harde, duurzame oppervlakte langs de bovenkant van gedroogde, genivelleerd beton. Echter, als het oppervlak is niet gehard, de troffel messen kunnen schade aan het beton, waardoor u moet opnieuw leggen het beton en het proces helemaal opnieuw doorlopen. Weten hoe je de power Troffel om goed te gebruiken is net zo belangrijk als het gebruik ervan tot slot uw vloer.

Instructies

1 sluit de power Troffel, en zet uw veiligheid vistuig en sneakers op. Zware werkhandschoenen geven u een betere grip op de machine, en sneakers geven u beter evenwicht en ondersteuning terwijl het gebruiken van het.

2 sluit de zwevende bladen naar de onderkant van de troffel. Deze drijvende bladen worden gebruikt voor de eerste afschuren waar ze zijn bijna plat aan de concrete oppervlakte, cirkelvormige markeringen worden gedekt met de volgende Troffel proces maken.

3 staan in een hoek van de vloer met de machine voor je, verplaatsen van de ene kant naar de andere, en achteruit om voetafdrukken die kunt u achterlaten in het beton.

4 opstijgen van de zwevende messen en bevestig de afwerking messen voor het tweede Troffel proces. Plaats uw hand op het beton. Als elke kleine inspringing wordt gelaten, mag het tweede proces niet worden gedaan. Wacht totdat u kunt niet een handafdruk in het beton verlaten.

5 verhogen de hoek op het mes aan tussen 5 en 10 graden. Vergeet niet dat de steiler een hoek is, het moeilijker, soepeler en meer levendige de betonnen vloer zullen.


Gerelateerde artikelen