Batman papier ambachten

May 19

Batman papier ambachten

Maak Batman papier ambachten met uw zoon comic-liefhebbende, beschikken over deze ambachten op school of ze op de Batman-thema party van uw kind. Krijg uw inspiratie van nieuwe en klassieke Batman cartoons en strips van Marvel Comics. Uw dochter kan zelfs willen gebruiken een aantal haar klaar papier ambachten als toegevoegde decor in haar kamer.

Kleurstoffen

Uitprinten Batman kleuren pagina's voor uw jonge geitjes te kleuren van online bronnen. U vindt pagina's met moderne en ouderwetse Batman en Robin samen met andere tekens of scènes uit de strip of cartoon. Moedig uw kinderen te combineren deze pagina's te maken van een boek of frame het beste gekleurde beeld en het ophangen in de kinderkamer. Knip de gekleurd tekens te gebruiken voor andere ambachtelijke projecten.

Sticker en Kunst Collage

Maak een Batman sticker en kunst collage. Geef de kinderen witte kaart voorraad papier en helpen hen Batman cijfers en andere tekens met kleurpotloden tekenen. Sieren de grens met vleermuis stickers en batmobile stickers. U kunt ook de stickers op willekeurige plaatsen ook plaatsen. Lijm geel papier vleermuis symbolen op de collage samen met andere vleermuis versieringen die uw kinderen willen.

Schilderijen

Hoe de kinderen om te schilderen van Batman en zijn vrienden op board of cardstock posterpapier. Laat de kinderen kijken comic boek foto's Zie wat zij omhoog met komen. Sommige kinderen zou ook willen schilderen Batman's kasteel, auto of andere tekens zoals de Joker. De kinderen kunnen schilderen zonder stencils of bijstand of eerste tekenen van de tekens met potlood en teken vervolgens de afbeelding.

Vleermuis vak

Gebruik papier en een oude schoenendoos om een vleermuis vak voor uw zoon Batman speelgoed te maken. Tape zwart en blauw papier rondom de doos en deksel totdat het helemaal wordt bedekt. Versieren de buitenkant met Batman stickers of geel papier vleermuis symbolen. Uw kind kan ook wilt uitknippen sommige van zijn gekleurde Batman foto's en lijm deze op de buitenkant van de doos. Vul de binnenkant met Batman auto's, poppen en andere accessoires.


Gerelateerde artikelen