Hoe maak je 2-bij-2-inch gunst dozen uit karton

May 19

Hoe maak je 2-bij-2-inch gunst dozen uit karton

Bruiloft gunsten zijn een leuke manier om te bedanken voor uw gasten, maar zij kunnen duur zijn. Maak eenvoudige, elegante gunsten met behulp van karton en een paar andere elementaire benodigdheden. Toevoegen sommige smakelijke of doordachte behandelt naar het vak en hebt u bevordert uw gasten zullen genieten en waarderen.

Instructies

1 Zoek een gunst vak sjabloon. Download er een vanaf een website, zoals pakket Tech, of maak uw eigen patroon door de aankoop van slechts een 2-inch-door-2-inch stemmen vak en het uit elkaar nemen. Als uw eigen sjabloon, het vak vóór met potlood op een zwaarder stuk van karton maken uw hoofdsjabloon traceren wilt maken.

2 gebruik een scherp mes van X-acto, of soortgelijke snijgereedschap, en een liniaal te knippen uit de hoofdsjabloon. De liniaal zorgt voor dat de lijnen zijn rechte toen gesneden.

3 place de hoofdsjabloon op een vel karton en trace omheen in licht potlood. Een 8 1/2-bij-11-inch vel karton moet twee stemmen dozen opleveren. Herhaal traceren rond de hoofdsjabloon totdat u zoveel vak patronen zoals nodig voor uw evenement.

4 uitgesneden elk vak vóór hebben u opgespoord met behulp van de X-acto mes en liniaal. Het is traag en nauwgezette te doen dit, maar wel de moeite waard het cost op de lange termijn. De liniaal en het mes zorgen rechte lijnen en schone bezuinigingen, vouwen de vakken gemakkelijker te maken.

5 praktijk vouwen de gesneden karton in een doos. Om te perfectioneren de volgorde van de vouwen van het vak voordat u probeert te vouwen alle anderen, moet u vermijden van afval. Als het kaartmateriaal te zwaar is om keurig vouwen, gebruiken de mes en liniaal te scoren de binnenkant naden. Dit maakt tot plooien schoner. Zodra u uw techniek perfect, bent u klaar om te vouwen van de rest van de vakken stemmen.

6 zegel de naden met duidelijke tape stickers, die kunnen worden gevonden in Kladblok of ambachtelijke winkels. Deze zijn optioneel, maar aan de sterkte van het voordeel-vak toevoegen.

7 Vul uw stemmen dozen met suikergoed, een truffel of sommige andere kleine blijk van waardering. Gebruik een sticker die overeenkomt met het thema van de bruiloft of misschien een monogram aan verzegel de doos na het doorvoeren. Als stickers doen geen beroep op u, binden lint, raffia of verrekening rondom het vak te verzegelen het.


Gerelateerde artikelen