Hoe maak je zelfgemaakte Fan trekt

April 21

Hoe maak je zelfgemaakte Fan trekt

Maak uw eigen decoratieve fan trekken uit te breiden van gebroken of een gewone parel ketting trekt. Vervanging parel ketting vindt u door de duim op een ijzerhandel, alsmede de bijlagen van de hardware die nodig is om een fan trekken. Eindig uw ventilator pull ketting met een grote halsketting hanger---het ideale toebehoor maken een ventilator trekken zodat deze overeenkomen met uw stijl, inrichting en persoonlijke flair.

Instructies

1 gebruik wire cutters te snijden van een 1-inch gedeelte van parel ketting van de bestaande trekkracht, snijden tussen de kralen. Neem het gedeelte naar een ijzerhandel. Kopen een 12-inch parel ketting in dezelfde diameter als uw bestaande trekken. Kopen van bijlagen zodat deze overeenkomen met de parel ketting diameter: één parel ketting connector en één uiteinde ring connector met lus.

2 gebruik de parel ketting connector te hechten de nieuwe keten aan de bestaande keten. Illustraties van de connector op de laatste parel van de bestaande keten en eerste parel van de nieuwe keten.

3 gesneden de parel ketting aantrekkingskracht op de gewenste lengte. Snijd tussen de kralen.

4 Bevestig einde ring met lus aan de laatste parel in de keten trekkracht. Een 1/2-inch sprong ring (beschikbaar in juwelen ambachtelijke diensten) aan de lus in de einde ring connector koppelen. Hechten een grote halsketting hanger aan Ringu sprong tot finish de ventilator trekken.


Gerelateerde artikelen