Hoe weerbestendig spiegels

May 21

Hoe weerbestendig spiegels

Artikel: spiegels zijn populaire toevoegingen aan buiten landschapsarchitectuur. Acryl spiegels zijn ontworpen om weerbestendig reflectie uit de doos. Echter, als u een niet-acryl mirror die beter zal opstaan om krassen wenst, zal u moeten zegel van de randen. Dit zal de spiegel weerbestendig en zal beschermen tegen roesten en het ontwikkelen van een zwarte rand van constante blootstelling aan de elementen.

Instructies

1 koop een spiegel rand sealer uit een ijzerhandel of glas distributeur. Deze zeehondenjagers zijn online eveneens beschikbaar. Ze beschermen spiegel randen van zwart, die wordt vaak veroorzaakt door blootstelling aan weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, ijzel en ijs. Zeehondenjagers spiegels beschermen tegen vocht en reinigingsmiddelen, zout in de lucht in strand locaties, en chemische dampen. Ze zijn gemakkelijk toe te passen en zijn komen meestal als onder druk staande sprays met zelf-applicator mechanismen. Zeehondenjagers meestal gaan op geel of duidelijk, en ze altijd duidelijk droog. Deze mastieken ook verhinderen dat vocht tussen de spiegel en haar steun; dergelijke vocht zou uiteindelijk schaden de spiegel. Gunther, Sprayway en CRL zijn populaire merken van spiegel rand sealer.

2 voorbereiden uw werkgebied. In een outdoor, goed geventileerde locatie, lay-out een deken of tarp dat groter is dan de spiegel die u gaat te verzegelen. De spiegel vast op de top van de tarp. Kies een milde dag, vrij van zware neerslag, zegel uw spiegel.

3 toepassing de spiegel rand sealer naar de spiegel. Met behulp van een penseel wide-rand, die waarschijnlijk opgenomen met uw sealer worden zal, verspreid de sealer rond de randen van uw spiegel. Als u een spray hebt aangeschaft, gelden de sealer door spuiten naar elke oppervlakte rand van de spiegel. Houd de kan de juiste afstand van de spiegel (meestal zes tot 12 inch van het oppervlak) en leveren van een gestage stroom van Afdichtmiddelen naar de spiegel. Wijs nooit de kan naar u. Draag handschoenen om te voorkomen dat uw handen na elke Afdichtmiddelen per ongeluk op hen van toepassing.

4 toestaan de spiegel te volledig droog. Laat het zitten op de tarp voor twee tot drie uur. Vervolgens, met behulp van een oude washandje of een zachte handdoek en gedenatureerde alcohol of glas cleaner, schoon elke zichtbare Afdichtmiddelen vandoor naar de spiegel bekijken oppervlakte.


Gerelateerde artikelen