Hoe te verwijderen van mortel van Tegel

May 19

Hoe te verwijderen van mortel van Tegel

Wanneer tegel wordt geplakt met mortel, kan het nodig te verwijderen van de mortel om te herstellen van de schoonheid van de tegel zijn. Omdat tegel voorzien is van een voltooide gezicht, is het uiterst kwetsbaar voor krassen uit de mortel. Volg deze eenvoudige stappen wanneer het verwijderen van mortel uit de tegel; het werk moet niet meer dan een paar uren in beslag nemen.

Instructies

1 de mortel toepassing laten volledig droog zijn voordat u probeert te schoon uit de overmaat. Probeert te verwijderen elke extra morta voordat de mortel is uitgehard zal leiden tot schade aan andere gebieden die niet schoonmaken moeten.

2 Mix wassen poeder en water in een emmer gallon. Voeg één bolletje poeder toe aan een gallon van warm water.

3 nat de tile met warm water alvorens een wasmiddel mengsel. Dit zal verzachten de mortel en toestaan dat het wasmiddel om effectiever te werken.

4 breng het wasmiddel mengsel met een middelgroot spons. Grondig nat de mortel met het wasmiddel en gelden zelfs lijnen.

5 toestaan het wasmiddel om in te stellen op de tegel oppervlak voor 10 tot 15 minuten voordat u probeert te verwijderen van de mortel. Het toepassen van een andere laag van wasmiddel en zachtjes werken de mortel los met de spons.

6 scrub de tile met een middellange haren borstel te verwijderen elke koppig mortel. Omdat mortel een zand base heeft, moet het zich relatief gemakkelijk breken.


Gerelateerde artikelen