Sportz Truck Tent II instructies

April 20

Sportz Truck Tent II instructies

Truck bed tenten hebben verscheidene voordelen over traditionele tenten. De Sportz Truck Tent II past in een kleine duffel tas voor eenvoudig vervoer en omvat een schaduw luifel. Vrachtwagen tenten elimineren de noodzaak voor een droog gebied dat niveau voor het comfort op de grond slapen. Één persoon kunt instellen op een vrachtwagen tent in het bed op elke locatie die de truck kan reizen.

Instructies

1 open de vrachtwagen achterklep zodat de achterklep horizontaal ten opzichte van de grond is.

2 Leg de tent binnen het truck bed met de deur geconfronteerd met de achterklep. Ontvouwen de tent in het bed van de vrachtwagen. De zijkanten van de tent zal het bed van de vrachtwagen overlappen.

3 haak drie beveiligen bandjes aan de rechterkant van het bed van de vrachtwagen. Haak een aan de voorzijde en achterzijde op de vrachtwagen lichaam en deborstband centrum aan het wiel goed. Herhaal dit proces voor de drie links beveiligen bandjes.

4 Schuif de andere stekker van de rechts achter beveiligen band achter de bumper. Schuif de andere stekker van de band in de contrasteker over de achterklep. Er is een hoorbare klik wanneer de riem veilig is. Herhaal dit proces voor het centrum en links achter riem installatie.

5 plaats een grijze pool in de tent mouw aan de rechterkant van de truck vanaf de achterkant van de truck. De pool door de mouw duwen naar de opening in het centrum; Rijg het via de mouw direct voor het glijden van de pool volledig in de mouw naar de vrachtwagen cabine. Herhaal dit proces voor de extra drie grijs Polen aan de voorzijde, linker- en achterzijde van de tent.

6 open de tentdeur en voeren de zwarte stok in de tent. Plaats elk uiteinde van de zwarte stok in haar mouw. Duw de paal in het centrum van de tent en wikkel de Velcro sluiting omheen in plaats veilig te stellen.

7 uitrollen van de luifel en trek het naar de achterkant van de achterklep. Het punt van de twee voortent Polen via een pakkingring invoegen in elke kant. Wikkel een gids touw rond de tip van elke paal uitstekende via de pakkingring boven.

8 Leg elk van de twee pinnen aan de andere kant van het touw gids op de grond en pond naar beneden met een rubber hamer.


Gerelateerde artikelen