Doe het zelf basketbal hoepel

December 22

Basketbal als een concept kan bijna overal worden gespeeld. Vinden van een emmer, vuilnisbak, Wasserij bin of iets dergelijks, en jij en een tegenstander kunnen beginnen geïmproviseerde ballen gooien op het en houden score. Maar die krijgt oude vrij snel. Spelen echte, verordening basketbal is--voor uw spel, beter voor uw gezondheid en voor iedereen die toevallig worden watching you. U kunt een standaard basketbal hoepel jezelf, zolang je hebt de juiste plaats om het te zetten.

Locatie en ruimte

Voordat u een basketbal hoepel koopt, zorg ervoor dat u voldoende ruimte rond het gebied waarop u het wilt installeren. Als u het goed doet wilt, u moeten ten minste 21 voet rond de mand spruit van (de standaard afstand voor een NCAA drie-punts lijn) en misschien een paar extra voeten zodat mensen achter de mand of duik schieten kunnen out of bounds. Het speelvlak is ook belangrijk. Zorg ervoor dat het niveau: scheuren, ruggen of gaten in het cement of asfalt zal leiden tot de basketbal stuiteren grappig en eventueel zou kunnen struikelen u wanneer u speelt, die tot letsel leiden kan.

Basketbal doel typen

Er zijn twee types van basketbal doelen die kunt u overwegen om, afhankelijk van de ruimte waar je zal spelen. Als het gebied tegen een garage of de zijkant van een gebouw is, kunt u een doel en Rugplank die u annuleerteken rijpaard direct op de structuur, aangezien dit zal toestaan dat u spelen een beetje meer onder de mand, en u zal niet hoeft te maken over het verplaatsen van het. Intrekbare doelstellingen--degenen die staan op hun eigen--onderscheidende voordelen hebben. Ze kunnen worden verplaatst naar verschillende locaties met enige moeite, ze niet veel installatiewerkzaamheden nodig en ze kunnen worden verlaagd voor dunking wedstrijden.

Installatie

Installatie zal variëren afhankelijk van welke basketbal doel u koopt. Het belangrijkste ding met de zelfstandige hoepels is om ervoor te zorgen het zand en water aan de basis is gevuld, zodat de hoepel niet topzwaar geworden en tip over. Dit is niet een zorg als u de base onder cement zijn begraven in de grond, die een beetje duurder is. Garage of muur gemonteerde basketbal hoepels vereist heel wat meer installatiewerk en hulpmiddelen zoals een ladder, boormachine, tape maatregel en een extra hand. Voor het veiligstellen van alles op zijn plaats, zorg ervoor dat de gekoppelde mand niveau tegen de garage en Rugplank.


Gerelateerde artikelen